Over ons


Hoi,

 

Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Ik hoop dat je nieuwsgierig bent geworden naar onze weg naar vrijheid. 

 

Ik ben Annemarie, 33 jaar. Ik ben getrouwd met Ivo en moeder van Sterre en Evi. Ik werk met veel plezier als pedagogisch coach in de kinderopvang. Vier jaar geleden hebben wij ons droomhuis gevonden, maar ondanks dat hebben wij toch het idee opgevat om aan de andere kant Nederland te gaan wonen en daar een nieuw leven op te bouwen. Op zoek naar vrijheid in werk, omgeving en financieel. Dit houdt voor ons in dat wij buiten de gebaande paden gaan lopen. Wij willen ontdekken waar wij blij van worden en wat wij ECHT willen in ons leven.

 

Hobby's: Schrijven en fotografie. Zonder het doorgehad te hebben ben ik jaren geleden in 'the ratrace' gestapt en was ik vergeten waar mijn passie ligt.  Momenteel ben ik mijn skills weer aan het afstoffen en herontdekken. 

Dit zijn wij. 

 

Ivo omschrijft zichzelf graag als Rivella: Een tikkeltje vreemd, maar wel lekker. Hij heeft zijn grote passie in Whisky gevonden en een (voor mij) onbegrijpelijke interesse in SpaceX. 

Sterre is een vrolijke en creatieve meid van 13 jaar. Zit op het voortgezet onderwijs en wil absoluut niet verhuizen! Dit brengt voor ons ouders een extra uitdaging met zich mee. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de verhuizing, waar wij (als ouders) voor gekozen hebben ook soepel verloopt voor onze puber? Evi is 8 jaar. Net als haar vader een tikkeltje gek met een groot gevoel voor humor. 

En laat ik ons grote maatje uit Spanje niet vergeten. Onze hond Phillie. Voor hem maakt het niet uit waar wij zijn of heen gaan, als wij maar samen zijn. Wel zo makkelijk....